Dienstag, 5. September 2017

Mainz konsolosluk randevu almak

Vatandaş işlem saati acil durumlar hariç saat 16:itibariyle sona ermektedir. Münih Başkonsolosluğundan yapılan açıklamaya göre, yeni çağdaş. Başkonsolosluğumuz Hukuk Danışmanı Salı günleri 9-saatler arasında vatandaşlarımıza hizmet vermektedir.


Her türlü konsolosluk işlemi için randevu almak zorunludur. Randevular konsolosluk randevu sistemi üzerinden online alınır. Randevu sistemi ‘gmx web’ uzantılı mail adreslerini tanımamakta olup randevu almak için kullanılacak mail adreslerinin ‘hotmail gmail’ uzantılı olması gerekmektedir.

Randevu aldıktan sonra şahsen başvurmanız gerekmektedir. NÜFUS Nüfus işlemleri, harçları ve gerekli belgeler hakkında bilgi alabilirsiniz. Almanya Mainz Türk Başkonsolosluğu nasıl randevu alınır?


Bu siteyi kullanmaya devam ederseniz, bunu kabul ettiğinizi varsayarız. Peki konsolosluklardan hangi işlemler için randevu almak gerekiyor. Randevunuzu nasıl alacağınız konusunda buradan bilgi Alabilirsiniz.


Türkiye Cumhuriyeti Yurtdışı Temsilciliklerinde işlem yapmak isteyen Türk vatandaşları ve yabanı ülke vatandaşları internetten online konsolosluk randevusunu ücretsiz ve hızlı bir şekilde alabilirler. Konsolosluk Randevu Alma.

Almanya’da yaşayan Türk vatandaşları Türkiye Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığının Almanya’da bulunan adet temsilciliklerinden kendine en yakın olan Berlin Büyükelçiliği, Berlin Başkonsolosluğu, Düsseldorf Başkonsolosluğu, Essen Başkonsolosluğu, Frakfurt Başkonsolosluğu. Basın bildirisi Almanya Büyükelçiliği Sürdürülebilir Bir Dünya İçin Genç Fikirler Arıyor! Randevu sistemi ‘gmx, web’ uzantılı mail adreslerini tanımamakta olup, randevu almak için kullanılacak mail adreslerinin ‘hotmail, , gmail’ uzantılı olması gerekmektedir. Ev alım satımı tapu işlemleri için vekaletname verme, boşanma işlemleri için vekaletname verme ,veraset ilamı çıkartma için noter.


Frankfurt Başkonsolosluğundan nasıl e konsolosluk randevusu alınır? Frankfurt konsolosluğumuzdan hangi işlemler için randevu alabilirsiniz? Unser Generalkonsulat ist seit dem 1. Ancak telefon ile randevu almak isterseniz normal telefon ücreti ödemek zorundasınız. Yurtdışındaki Türk temsilcilikleri randevuyla hizmet vermektedir. Stuttgart Başkonsolosluğu için konsolosluk randevusu almak zorunlu mu?


Stuttgart Türk konsolosluğundan hangi işlemler için randevu alınır? E konsolosluk randevu alma icin en yakin tarih otomatik görünür misal nürnberg bir sonraki gün randevu saat 9. Artik konsolosluktan randavu almak icin son islemler basladi nürnberg sehrinin sonunda bulunan mavi saat (yuvarlak sekil) termin saati. Mainz Başkonsolosluğu, Mart’tan itibaren askerlik, noter, nüfus ve vatandaşlık hizmetlerinde randevu sistemine geçme kararı aldı. E-posta adresinize gelen referans numaranız ile eğer isterseniz randevu zamanını saatini değiştirebilirsiniz. Randevu tarihi ve saati seçildikten sonra onay ekranındaki Onayla butonu ile randevu kesinleşmektedir.


Alınmış randevuların gerekirse aynı siteye girilerek iptal edilmesi mümkündür.

Essen Başkonsolosluğu bünyesinde hizmet veren Çalışma ve Sosyal Güvenlik Ataşeliğinden randevu alınarak yapılacak başvuru ile Almanya’dan Türkiye için yurtdışı borçlanması , Alman emeklilik sistemi ve çalışma sistemi hakkında detaylı bilgi edinilir. Hastanelere online randevu alma , mhrs randevu , telefonla randevu , hastaneler hakkında güncel bilgiler, hastane.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Popular Posts