Montag, 24. November 2014

Düsseldorf konsolosluk randevu al

Konsolosluk işlemleri 09. Hukuk Danışmanlığı Pazartesi ve Çarşamba günleri 09. Alınan randevu sorgulaması ya da randevu değişiklikleri aynı adres üzerinden yapılır.


Dış temsilcilikte evlilik başvurusu) randevu alınması gerekmektedir. Bu sebeple eğer gelinmeyecekse, test amaçlı vs olarak randevu alınmaması rica olunur.

Genellikle vekalet vermek amacıyla noter işlemleri için konsolosluklara başvuruda bulunuluyor. NOTER işlemleri linki tıklayarak randevu işleminizi başlatabilirsiniz. Düsseldorf konsolosluğumuzdan hangi işlemler için randevu alabilirsiniz?


Genel Hususlar Randevu aldıktan sonra şahsen başvurmanız gerekmektedir. KONSOLOSLUK NOTER-VEKALETNAME VERME İŞLEMLERİ İÇİN. Askerlik Ertelemeye İlişkin Bilgiler, Erteleme Süreleri ve Gerekli Belgeler Randevu aldıktan sonra şahsen başvurmanız gerekmektedir.


Statüsünde Randevu aldıktan sonra şahsen başvurmanız gerekmektedir.

Randevular internetten e- konsolosluk randevu sistemi üzerinden her kimlik kartı için ayrı ayrı alınır. Randevu almak için sisteme girildiğinde sizden TC kimlik numarası , kimlik (pasaport ) bilgileri ve e. Postanschrift Willstätterstr. Kimlik Kartı çıkarma işlemleri, Eski nüfus cüzdanını değiştirme işlemlerini konsoloslukta yapabilmektedir. Tebligat işlemleri için randevu saatleri 12. Başkonsolosluğumuzda tüm işlemler randevuyla yapılmaktadır.


Pasaport teslim işlemleri saat 08. Vatandaş işlem saati acil durumlar hariç saat 16:itibariyle sona ermektedir. Almanya’da yaşayan Türk. KRV Başbakanı Armin Laschetin takdim ettiği KRV Eyaleti Kahramanlık. Oysa bu ifade, “ randevu aldıktan sonra başvuru sahibinin bizzat gelip imza vermesi” anlamındadır.


Hastanelere online randevu alma, mhrs randevu , telefonla randevu , hastaneler hakkında güncel bilgiler, hastane adreslerinin haritalarını bulabilirsiniz. Die liebsten Fashion-Marken kaufen. Von Generator bis Wäsche. Alles finden, was Sie brauchen.


Wir machen die Rückgabe einfach.

Minister Çavuşoğlu erklärte, dass es unsere erste Pflicht ist, auf alleBedürfnisse der in Europa lebenden türkischen Bürger schnell, effektiv undfreundlich einzugehen. Bay hat alles für Sie! Infos und Kontaktdaten wie Telefonnummer, Fax, E-Mail, Öffnungszeiten im Überblick.


Lesen Sie weitere offizielle Infos. Randevu sistemi ‘gmx, web’ uzantılı mail adreslerini tanımamakta olup, randevu almak için kullanılacak mail adreslerinin ‘hotmail, , gmail’ uzantılı olması.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Popular Posts